На Львівщині посадовець районного центру зайнятості безпідставно виплатила 860 тисяч гривень

На Львівщині посадовець районного центру зайнятості  безпідставно виплатила 860 тисяч гривень
Рішенням районного суду зловмисницю, причетну до заволодіння бюджетними коштами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Фахівця з питань зайнятості одного з районних центрів зайнятості, причетну до незаконного оформлення та безпідставної виплати бюджетних коштів державної соціальної допомоги на суму у 860 тисяч гривень, викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва прокуратури області.

Впродовж 2013 - 2016 років посадовець склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи, котрі надавали право на отримання соціальної допомоги малозабезпеченій сім'ї, а також сприяла 37 громадянам у безпідставному одержанні такої соціальної допомоги.

Зловмисниці було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст.27, ч. 2 ст.190(шахрайство), ч. 3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Рішенням районного суду вже екс - посадовця засуджено до трьох років позбавлення волі (з іспитовим строком два роки).



Відділ комунікації поліції Львівської області

за матеріалами Управління захисту економіки

у Львівській області




Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

12.11.2018 10:56