У Миколаївському районі Фольксваген Гольф влетів в електроопору

У Миколаївському районі Фольксваген Гольф влетів в електроопору
Внаслідок ДТП він та його пасажир отримали тілесні ушкодження, обидва госпіталізовані.

В Миколаївське відділення поліції 27 жовтня надійшла інформація про те, що близько 04.00 у селі Болоня сталася автопригода з потерпілими.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф» на іноземній реєстрації, 28-річний житель району, не впорався із керуванням і в’їхав у електроопору. В результаті ДТП він та його пасажир були травмовані.

У водія медики діагностували політравму,закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота, правобічний пневмоторакс та алкогольне сп’яніння. Його пасажир, 19-річний місцевий мешканець, госпіталізований в травматологію з черепно-мозковою травмою та переломом шийного відділу хребта.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Проводиться досудове розслідування.


Відділ комунікації поліції Львівської області


Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

29.10.2018 10:26