У Стрию вирішують проблему порушення правил паркування, пристроями для блокування(ФОТО)

У Стрию вирішують проблему порушення правил паркування, пристроями для блокування(ФОТО)
Ці заходи вживаються для вирішення проблеми з порушеннями правил паркування

Від 20 жовтня у боротьбі з порушеннями правил паркування працівники патрульної поліції Стрийського відділу поліції використовують спеціальні пристрої, що блокують рух транспортних засобів.

Пристрої правоохоронці встановлюють на колесо автомобіля, а водію залишають контактну інформацію. Після оформлення постанови про адміністративне правопорушення пристрій знімається.

«В Стрию проблема з порушенням правил стоянки вкрай гостра. Зокрема, поблизу ринку, де знаходиться чергова частина рятувальників. Бувало таке, що саме через транспортні засоби, припарковані у невстановлених місцях, пожежні автомобілі не змогла швидко виїхати на виклик. Сподіваємось у такий спосіб привчити водіїв до порядку. Застосування таких засобів проводиться на законних підставах з дотриманням вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення», - зазначив заступник начальника Стрийського відділу поліції підполковник поліції Роман Вовк.

Нагадуємо, що за порушення правил зупинки та стоянки, згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП, передбачено штраф у розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 гривень). Якщо це створює перешкоди дорожньому руху або загрожує безпеці руху, то його сума збільшується удвічі – до 510 гривень.



Відділ комунікації поліції Львівської області,

за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський ВП




Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

22.10.2018 17:51