Маріупольським школярам розповіли про повсякденну службу поліції

Маріупольським школярам розповіли про повсякденну службу поліції
На питання учням місцевої школи № 1 відповіли співробітники ювенальної превенції Центрального відділу поліції та бійці спецпідрозділу КОРД на «Факультативі з поліцейським».

Заняття для учнів 5 та 6 класів маріупольської школи правоохоронці провели в кілька етапів. Перед учнями виступили працівники вибухотехнічної служби, які провели урок з безпеки та розповіли, які небезпечні предмети можуть знайти діти та що потрібно робити у випадку їх виявлення.

Також діти познайомилися з озброєнням правоохоронців, яке використовується в повсякденній службі для охорони публічного порядку та для несення служби у прифронтових населених пунктах і в бойових умовах.

Бійці підрозділу КОРД продемонстрували техніку, яка використовується для виконання спецоперацій, та розповіли про її технічні характеристики. Дітвора "засипала" поліцейських питаннями про озброєння поліцейських, екіпіювання та про те, чим відрізняється служба на Донеччині від інших регіонів України.

Правоохоронці не тільки відповіли на запитання зацікавлених школярів, але й дозволили приміряти спецзасоби, що дозволило дітям на мить відчути себе справжніми поліцейськими.
 NEWS


Джерело: Центральний відділ поліції Донецькій області

Категорії: Новини Маріуполя

19.10.2018 14:23