В Кальміуському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації відбулась робоча зустріч направлена на виконання вимог Меморандуму про співпрацю

10 жовтня на базі Кальміуського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області відбулась робоча зустріч з Маріупольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, сектором ювенальної пробації м. Маріуполя, Державної установи «Маріупольський слідчий ізолятор», Державної установи «Приазовська виправна колонія (№ 107)», Громадською організацією «Приазовська правозахисна група», Кальміуським районним центром соціальних служб для сімї та молоді Маріупольської міської ради, Маріупольським міським центром зайнятості, Кальміуським районним комітетом самоорганізації населення «Машинобудівельник» Маріупольської міської ради.
Метою зустрічі було розроблення та узгодження графіку роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщеннях уповноважених органів з питань пробації, установ виконання покарань,слідчому ізоляторі та плану проведення спільних дій.
В результаті зустрічі було вирішено ряд суттєвих питань, які в подальшому будуть позитивно впливати на співпрацю. Кожний бажаючий суб’єкт пробації Кальміуського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області може отримати безоплатну правову допомогу у районному відділі кожний другий четвер місяця.



Тетяна Цапій
Кальміуський районний відділ філії
Державної установи «Центр пробації»
в Донецькій області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

10.10.2018 16:41