За добу поліцейські Маріуполя повернули додому 3 неповнолітніх


Правоохоронці відшукали 8-річного школяра, який після уроків відправився у гості до свого друга та 2 дівчат, одна з яких декілька днів не з’являлася вдома, а інша просто не хотіла повертатися з прогулянки.

Вчора, 24 вересня, на лінію 102 звернувся стурбований місцевий мешканець. Чоловік  повідомив, що його 8-річний син не повернувся зі школи до дому.

На пошуки дитини було орієнтовано інспекторів ювенальної превенції Центрального відділу поліції, чергуючі наряди та співробітників патрульної поліції. Правоохоронці опитали друзів та знайомих хлопця, опрацювали прилеглу територію та можливі місця його перебування.

Вже через 2 години поліцейські відшукали дитину.

Як виявилось, після уроків школяр відправився грати до свого однокласника.

Неповнолітнього було доставлено до Центрального відділу поліції, де з ним провели роботу інспектори ювенальної превенції, які розповіли хлопцеві чому не можна гуляти без дозволу батьків та які можуть бути наслідки такої поведінки.

Також до поліції звернулася 60-річна бабуся-опікун 14-річної дівчинки та повідомила що її онучка не повернулася додому з прогулянки.

Інспектори ювенальної превенції Центрального відділу поліції відшукали дівча протягом 2 годин на одній з вулиць району.

Також повідомлення про зниклу дитину отримали поліцейські Лівобережного відділення поліції.

40-річна мати повідомила, що її 15-річна донька декілька днів тому пішла з дому та не повернулась.

На пошуки втікачки було орієнтовано інспекторів ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції, чергуючі наряди та співробітників патрульної поліції. Правоохоронці опитали друзів та знайомих дівчинки, опрацювали прилеглу територію та можливі місця її перебування.

Вже через декілька годин поліцейські відшукали дівчину у знайомої подруги  в Центральному районі.

Як виявилося, через сварку з мамою, яка не дозволяла дівчинці гуляти пізно ввечері дівчина вирішила піти з дому.

Поліцейські провели зі студенткою профілактичну бесіду та наголосили на неприпустимості втечі з дому та занадто пізніх прогулянок.

Відносно батьків було складено адміністративні протоколи за  ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Центральний відділ поліції

Донецької області


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

25.09.2018 15:35