На Стрийщині планують вивести продукцію на нові зовнішні ринки збуту

На Стрийщині планують вивести продукцію на нові зовнішні ринки збуту
Сьогодні, 16 серпня, у приміщенні Стрийського районного Народного дому відбулась зустріч з представниками підприємств-експортерів Стрийщини, участь у якійвзяли перший заступник голови Стрийської райдержадміністраціїЛюбомир Кащук та начальник управління промисловості і підприємництва департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Андрій Кісера. Йшла мова про ефективну реалізацію регіональної зовнішньоекономічної політики, а також сприяння виходу продукції підприємств Стрийщини на нові зовнішні ринки збуту.

Андрій Кісера ознайомив присутніх з роботою сектору супроводу експортера департаменту економічної політики облдержадміністрації, метою якого є допомога суб’єктам господарювання у налагодженні нових контактів, виходу на зовнішні ринки, врегулювання різноманітних технічних питань і бар'єрів. Підприємців-експортерів поінформовано, які торгові місії організовує сектор, як вийти на нові ринки збуту, коли розпочне роботу школа експортера. Андрій Кісера також відповів на низку запитань присутніх.

Підводячи підсумки зустрічі, перший заступник голови Стрийської РДА Любомир Кащук наголосив на конструктивну співпрацю влади і бізнесу, побажав підприємцям Стрийщини збільшення випуску продукції та розширення міжнародних ринків збуту.

Джерело: https://stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

16.08.2018 16:59