На Жидачівщині педофіла знешкодять медичними заходами

На Жидачівщині педофіла знешкодять медичними заходами
Прокуратура Львівської області повідомляє, що за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції завершено досудове розслідування стосовно мешканця м. Ходорів, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 156 КК України (розбещення малолітньої).
Крім цього, складено та скеровано до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно вказаного чоловіка.
Подія трапилась цьогоріч у червні на одній із вулиць м. Ходорова.
Встановлено, що 26-річний зловмисник, вчиняв розпусні дії відносно малолітньої потерпілої, які підпадають під кримінальну караність.
Зазначимо, що під час досудового розслідування до чоловіка застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Проте, 13 серпня 2018 року, Жидачівським районним судом Львівської області його змінено на поміщення до закладу з наданням психіатричної допомоги в умовах, що виключають його небезпечну поведінку, оскільки, відповідно до висновку стаціонарної психолого-психіатричної експертизи, встановлено, що зазначене суспільно-небезпечне діяння мешканець Ходорова вчинив у стані неосудності.
Довідково: за вчинення вказаного суспільно-небезпечного діяння, йому загрожує застосування примусових заходів медичного характеру, передбачених ст.94 КК України.

Прес-служба прокуратури Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Жидачева

16.08.2018 09:53