За минулу добу на Львівщині сталось 75 дорожньо-транспортних пригод

За минулу добу на Львівщині сталось 75 дорожньо-транспортних пригод
Внаслідок ДТП, що стались 23 липня, травмовано дев’ятеро осіб.

Близько опівночі на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Пасіки Зубрецькі у Пустомитівському районі, як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Нива», 28-річний мешканець одного з сіл району, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталось зіткнення – мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер», яким керував 36-річний мешканець Тернопільської області. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водії автомобілів та 57-річна пасажирка мікроавтобуса. Після надання їм медичної допомоги усі біли відпущені додому. Окрім того, лікарі діагностували у водія «Ниви» алкогольне сп’яніння.

Близько 2.20 на автодорозі Рава-Руська – Яворів неподалік села Потелич у Жовківському районі зіткнулись мотоцикли «Вайпер», яким керував 20-річний мешканець Рава-Руської та «Кавасакі», яким керував 27-річний мешканець одного з сіл району. Внаслідок зіткнення водій «Вайпера» отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом лівого стегна та був госпіталізований у реанімацію, його 20-річний пасажир отримав забій ноги, так само як і 17-річний пасажир «Кавасакі».

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводяться досудові розслідування.

Правоохоронці Львівщини нагадують – керуючи транспортними засобами, ретельно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, обережними та взаємоввічливими.



Відділ комунікації поліції Львівської області




Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Рави Руської Новини Жовкви

24.07.2018 10:39