У Маріуполі п’яний водій здійснив кілька ДТП та намагався втекти, натомість був затриманий поліцією в ході переслідування

Картинки по запросу дтп
Вчора ввечері на лінію 102 надійшло повідомлення, що невідомий здійснив зіткнення з маршрутним автобусом по проспекту Металургів, після чого, не дочекавшись приїзду патрульних, поїхав з місця аварії. Усі екіпажі одразу отримали орієнтування, про те, що містом рухається автомобіль сірий легковик Daewoo Nexia без номерних знаків.

В Лівобережному районі по вулиці Таганрозькій екіпаж патрульної поліції разом з екіпажем поліції охорони помітили вказану автівку, та під час переслідування зупинили порушника, шляхом блокування.

В автомобілі знаходилися троє осіб: 43-річний водій, та двоє пасажирів 1997 та 1993 років народження. Під час спілкування з водієм у останнього виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте водій відмовився від проходження визначення стану сп’яніння у визначеному Законом порядку в присутності свідків.

В результаті на водія склали протоколи за керування у стані алкогольного сп’яніння, вчинення ДТП, залишення місця ДТП, не зупинку на вимоги поліцейських та постанову за їзду без номерного знаку. Автомобіль порушника евакуювали на штраф майданчик.

Відео надано поліцією Лівобережного району

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

23.07.2018 14:02