На Донеччині оператор «102» допомогла 11-річній дівчинці вирішити конфлікт з однокласником

На Донеччині оператор «102» допомогла 11-річній дівчинці вирішити конфлікт з однокласником
Суперечка між однолітками переросла в більш жорстоку агресію з боку хлопця. Школяр почав кидатися камінням та нецензурно висловлювався. Зрозумівши, що не в змозі самостійно вирішити конфлікт, дівчинка не розгубилася та набрала «102».

«Допоможіть, тут хлопчик кидає в нас каміння», - такі перші слова почула у слухавку оператор лінії «102». 11-річна школярка розповіла про конфлікт з однокласником. Дитина самотужки намагалася впоратися з кривдником, однак коли хлопчик почав кидатися камінням у бік товаришів, вона викликала поліцію.

Вже за хвилину повідомлення було оброблено, а на місце направлено наряд поліції. Оператор дізналася і місцезнаходження маленької заявниці і причини жорстокої суперечки.

Дівчинка розповіла, що однокласник вже не вперше так агресивно себе повидить та попереджала його про те, що викликає поліцію. Але дитина ніяк не реагувала на всі прохання змінити поведінку.

Незважаючи на свій доволі невеликий вік, п’ятикласниця почуває себе дорослою та намагається вирішувати конфлікти самостійно. Проте в цей раз зрозуміла, що без допомоги правоохоронців не обійтися.

До приїзду наряду оператор утримувала дівчинку на лінії, корегувала рух та дії дитини. Вже за 5 хвилин на місце події прибули поліцейські та надали необхідну допомогу. Далі родина кривдника перебуватиме під контролем інспекторів ювенальної превенції.

Відділ комунікації поліції

Донецькій області


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

20.07.2018 09:12