В Приазовській виправній колонії (№107), що на Донеччині зібрали особовий склад за сигналом оповіщення «Буря»


21 червня 2018 року у державній установі «Приазовська виправна колонія (№107)» о 05.00 ранку було оголошено навчальний збір особового складу за сигналом оповіщення «Буря». Співробітники прибули у встановлений термін у повній екіпіровці.
В присутності старшого інспектора з особливих доручень сектору мобілізаційної роботи МРУ Тютенка В.С. та виконуючого обов’язки начальника установи Романюка С.В. в рамках збору відбулося загальне шикування персоналу перед адміністративною будівлею установи та проведено стройовий огляд. Перевірено зовнішній вигляд особового складу установи, наявність службових посвідчень, жетонів, пам’яток з оповіщення та екіпіровки, сигнальних валіз. У ході перевірки були зроблені певні висновки. Тютенко В.С. зауважив, що бачить ефективне ведення і організацію роботи з мобілізаційної підготовки у «ПВК (№107)».
Після обговорення всіх питань, особовий склад був направлений на охороняєму територію для проведення загального обшуку.
Напередодні з перевіркою організації мобілізаційної роботи відвідали державну установу начальник сектору мобілізаційної роботи Добишев Сергій та старший інспектор з особливих доручень Тютенко Володимир.
У ході перевірки на території установи були оглянуті споруди житлової та виробничої зони. Відвідано сховище для укриття на випадок евакуації у разі надзвичайних подій. Приміщення повністю укомплектоване пит’євою водою, протигазами, свічками, сірниками.. На випадок медичної допомоги потерпілим є у наявності ліжка, медична аптечка.
Інспектор з мобілізаційної роботи «ПВК (№107)» Лисакова Ольга у ході перевірки показувала наявність наочної інформації, ведення документації, схеми оповіщення. Загалом перевіркою керівництво сектору мобілізаційної роботи залишилось задоволеним, а при наявності питань що виникали, була наділена увага та організована робота по їх усуненню і вдосконаленню. 

 NEWS

 NEWS

Прес-служба ДУ «Приазовська виправна колонія (№107)»

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

21.06.2018 11:45