На Стрийщині звершився дитячий Арт-Фестиваль Світ, відкритий для Дитини(ФОТО)

На Стрийщині звершився дитячий Арт-Фестиваль Світ, відкритий для Дитини(ФОТО)
Як інформує у Facebook Літній Дитячий Арт- Фестиваль" Світ, відкритий для Дитини" завершилась подія третього дня фесту,що величним акордом мінливої недільної днини поєднала членів громади села Добряни заради майбутнього-наших дітей-Літній дитячий арт-фестиваль "Світ.відкритий для дитини"! Фестиваль творчості,мистецтва та комунікації всіх поколінь з надією та вірою в те,що наші діти змінять світ.який занапастили ми.дорослі.
Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям,концертна програма за участі учасників художньої самодіяльності нашого Народного дому та учнів Лисятицької школи мистецтв,караоке,виставка народних умільців села,ігрові програми для дітей та дорослих,банси за участі молодіжної спільноти церкви Благовіщення Пречистої Діви Марії м.Стрий, виставка-продаж майстрів Стрийщини,ТІЦ м. Стрий, Добрянські смаколики,неперевершений куліш та червоний та білий борщі,народознавча студія "Два тисячоліття-борщ один"за сприяння керівника Стрийської РЦБС Г. Цуцуп,дискотека під відкритим небом-сучасна історія культури, яку творили громадою села.
Щира подяка за підтримку всім,хто залучився до організації цього святкового дійства,хто жертовною працею вніс часточку добра та любові в направду,родинне свято!
Районному депутату Роману Матвійціву за подаровані тенісні столи та комплект ракеток до них,сільському голові Любомиру Матвійціву за всебічну підтримку та допомогу в розвитку сучасного культурного закладу села Добряни, піклування про здоровий спосіб життя підростаючого покоління громади, духовенству села,відділу культури Стрийської РДА, інформаційно-рекламній газеті "Фортуна" за особливий подарунок наймолодшим учасникам фестивалю-журнал" Фортунчик", який презентувала У.Васів - коректор видання,всім майстриням, що щедро ділились з нами своїми вміннями та навичками, О.Паньківу, В.Волосу,М.Сидорику,І. Зарицькому, всім небайдужим, батькам і тим,кому було байдуже! Низький вам уклін!















Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия

04.06.2018 18:27