У Стрию нагородили преміями талановитих учнів

У Стрию нагородили преміями талановитих учнів
24 травня відбулося щорічне нагородження грошовими преміями міського голови Стрия Романа Шрамов'ята учнів загальноосвітніх закладів міста за успіхи в обласних предметних олімпіадах, заходах Малої академії наук та їх наставників.

Цьогоріч в обласних предметних олімпіадах взяли участь 53 учні. Призерами стали 17 чоловік. В обласних конкурсах — захистах науково-дослідницьких робіт МАН взяли участь 15 учнів, з них 6 стали призерами. Троє школярів визнано призерами обласного конкурсу юних літераторів Львівщини.

Привітали переможців, їхніх наставників та вручили їм грошові премії міського голови заступник міського голови Роман Волинець та начальник відділу освіти Стрийського міськвиконкому Оксана Матвіїв.

Р.Волинець побажав подальших успіхів учням і педагогам, наголосив, що їхні досягнення — це результат копіткої праці, розуміння викликів сьогодення. Лише міцні знання допоможуть школярам знайти своє місце у житті, приносити користь суспільству.

Діти подякували міському голові за підтримку та турботу, а також вчителям, батькам, які є для них мудрими наставниками та порадниками.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

29.05.2018 16:49