Так звана «поліція ДНР» ще наживається, а «МГБ» та прокурори-зрадники уже тікають

Так звана «поліція ДНР» ще наживається, а «МГБ» та прокурори-зрадники уже тікають
Як би фейкова республіка не намагалася зобразити з себе повноцінну державу, створюючи навіть власті «министерства госбезопасности» та «силовые структуры» - побудоване на брехні брехнею лишається. Беззаконня, про яке можна почути від громадян на КПВВ та почитати в соцмережах підтверджується. За даними Донецького прикордонного загону,  в «республіці» наразі добре розвинена схема, за якою працівники так званої «міліції ДНР» можуть числитись в декількох частинах одночасно, однак заробітну платню отримують одну. А в ішних частинах, де вони числяться фіктивно, зарплату отримують керівники підрозділів. Через такі «схеми», які розвиваються і в «армійських структурах» бойовиків, є явний недобір персоналу. Так звані «армія» і «поліція» ополчення поступово стають недієздатними.
В той же час зявилася нова цікава тенденція - керівники «МГБ ДНР» та їхньої ж «прокуратури» масово вивозять свої родини в РФ. Знаючи реальне положення справ у російсько-терористичній армії на сході України - вони вже не надто розраховують на війська РФ, бо й російські військові після того, як їх почали примушувати йти на фронт без власних паспортів, аби приховати їх приналежність до збройних сил країни-агресора в разі загибелі, не дуже хочуть вмирати як невідомі солдати. Силовики ж і прокурори, що продалися ворогу знають - їх першими посадять за злочини на Донбасі після його повернення Україною, тому і тікають, поки є час. Ну а звичайні ополченці ні-ні, та й здійснюють спроби виїхати на підконтрольну Києвом територію, аби оформити закордонні паспорти і втікти подалі, та не в Росію, бо не надто там і чекають «героїв».
Тож хтось ще наживається на горі людей на тимчасово окупованій, а хтось уже тікає, розуміючи, що рано чи пізно, а доведеться відповісти за скоєні злочини.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

17.04.2018 14:52