На Стрийщині відбулась зустріч з учасниками АТО

На Стрийщині відбулась зустріч з учасниками АТО
Минулої п'ятниці відбулася зустріч керівників Стрийської міської ради, начальників відділів та служб міськвиконкому з учасниками АТО, які мешкають у нашому місті. Із вступним словом виступив заступник міського голови Роман Волинець, який подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, виявлені при виконанні священного обов'язку — захисту кордонів Української держави. Р.Волинець запевнив, що відповідальні працівники міськради завжди готові надавати якісну допомогу учасникам АТО, запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам'ять героїв, які загинули на полі слави.

Начальник управління праці та соціального захисту населення С.Панилик доповів про проведену роботу з учасниками АТО.

На зустрічі виступили заступник головного лікаря МЦЛ по поліклінічній роботі В.Завгородній, начальник відділу економіки Г.Баран, головний спеціаліст відділу ЖКГ М.Бісик, директор МЦЗ Р.Вишньовська, голова Спілки учасників АТО Стрийщини Ю.Драпалюк та інші.

Учасників АТО проінформували щодо діючих соціальних програм, зокрема, комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їх родин, бійців добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018-2020 роки; програми енергозбереження; державних програм психологічної реабілітації; забезпечення доступним житлом; урядової програми “Доступні ліки”; державної програми професійної адаптації; програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

Відповідальні працівники міськвиконкому відповіли на запитання учасників АТО, роз'яснили питання щодо порядку оформлення пільг на ЖКП за місцем реєстрації та за фактичним місцем проживання, забезпечення земельними ділянками, санаторно-курортним лікуванням, оздоровленням дітей, пільгами на участь дітей у гуртках та спортивних секціях, одноразових та щорічних грошових виплат, умов про взяття на квартирний облік, підстав на покращення житлових умов проживання, надання послуг із працевлаштування та відкриття власного бізнесу, пільг на проїзд, надання безоплатної вторинної правової допомоги учасникам АТО, інше.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

17.04.2018 13:09