Стрийська Скала у нічию зіграла з Арсенал-Київ

Стрийська Скала у нічию зіграла з Арсенал-Київ
14 квітня відбувся черговий матч 19-го туру юніорської першості країни сезону 2017/2018 років, у якому стрийська «Скала» гостювала у столичного «Арсенала-Київ».

«Арсенал-Київ» (Київ) U-19 – «Скала» (Стрий) U-19 – 1:1 (0:0)

14 квітня 2018 р. 17 год. С. Щасливе. Стадіон «Арсенал-Арена». 18 градусів. 50 глядачів. Арбітр – Віктор Бондаренко (Маріуполь). Асистенти арбітра – Артем Куценко (Одеса) та Руслан Кобялко (Вінницька обл.). 4-й арбітр – Катерина Зора (Київ). Спостерігач арбітражу: Сергій Скрипак (Київська обл.).

«Арсенал-Київ»: 1. Дмитро Косяков, 2. Олег Кривда, 3. Богдан Колесник, 4. Даниїл Давиденко, 5. Дмитро Пашко, 6. Дмитро Шевченко, 7. Дмитро Тулін-к., 8. Дмитро Мазур (14. Іван Хоменко, 5), 9. Владислав Косов, 10. Ілля Перепелиця (16. Радивон Любимов, 90+3), 11. Денис Деряпа (15. Олег Ківало, 84).
Резервні гравці: 12. Артем Строкоус, 13. Микита Грицаєнко.

Старший тренер – Юрій Лень.

«Скала»: 55. Павло Гудименко, 5. Валентин Білінський, 4. Ярослав Альохін, 2. Богдан Векляк-к., 33. Микола Тишкун (13. Олександр Апарін, 63), 10. Роберт Якоб, 14. Микола Ісаєв (9. Остап Брода, 90), 11. Микита Фомін, 27. Ігор Королевич, 17. Василь Герег (7. Олег Гавронський, 90), 8. Юрій Черепущак.

Резервні гравці: 1. Роман Дутка, 18. Назар Стоянов.

Старший тренер – Юрій Бакалов.

Голи: Ілля Перепелиця (71) – Микола Ісаєв (50).

Попередження: Іван Хоменко (84), Дмитро Пашко (90+1) – Микола Ісаєв (10), Микита Фомін (33), Богдан Векляк (90+6).



У попередньому турі підопічні Юрія Бакалова втримали вдев`ятьох нічию у домашній грі проти «Маріуполя». Цього разу «Скала» знову розписала мирову у грі проти «Арсенала-Київ», хоча можна сказати, що вихованці Академії футболу «Скала» скоріше втратили два очки, ніж здобули одне.

Ось як прокоментував звітний поєдинок старший тренер юніорів «Скали» Юрій Бакалов:

Перед грою у нас з командою відбулася відверта розмова. Ми проаналізувала гру київської команди і були налаштовані на перемогу. Як показав сам матч, наша команда була дуже близькою до другої перемоги в сезоні над «Арсеналом» ( у першому колі у Моршині «Скала» перемогла столичну команду – 2:1 – Ю.М.), однак невдала гра у завершальній стадії атаки не дозволила здобути повноцінні три пункти. Ми першими відкрили рахунок, коли прохід правим флангом Василя Герега завершив Ісаєв. Микола одним дотиком зупинив м`яч, а другим наніс влучний удар. Однак прикра помилка наших центральних захисників призвела до голу у відповідь. Після того, як воротар киян увів круглого у гру ударом від воріт, спочатку не влучив як слід по м`ячу Векляк, а потім невдало зіграв і Альохін, який не зумів завадити Перепелиці завдати удар у наші ворота. Прикро ще й тому, що це був єдиний момент біля наших воріт, який, до того ж, ми «привезли» самі собі. Натомість протягом усього матчу ми створили безліч гольових моментів, яких вистачило б і на три поєдинки. Так, чистий вихід віч-на-віч не реалізував Якоб, Герег не зумів переправити м`яча з 3-х метрів, супершанси мали Векляк, Черепущак та Фомін. В деяких епізодах на висоті був воротар суперника, як у випадку після удару Королевича. І це не всі нагоди, створені нами у цій грі. Тому можна сказати, що ми просто подарували очко «Арсеналу»…

А на завершення хотілося б привітати з дебютом за юніорську команду «Скали» 17-річних Олега Гавронського та Остапа Броду, які вийшли на заміну наприкінці поєдинку.

Джерело: fcskala.com

Категорії: Новини Стрия

15.04.2018 09:47