На Стрийщині відкрили заготівельний цех харчових продуктів ТзОВ «Велд оф Спайсіз»

На Стрийщині відкрили заготівельний цех харчових продуктів ТзОВ «Велд оф Спайсіз»
Сьогодні, 15 березня, в селі Лисятичі відкрито заготівельний цех харчових продуктів ТзОВ «Велд оф Спайсіз». Дане підприємство засноване у 2017 році і спеціалізується на виробництві спецій та приправ, харчових концентратів до м’ясних, молочних та рибних продуктів. У церемонії відкриття цеху взяли участь голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз, засновники ТзОВ «Велд оф Спайсіз» Володимир Пронюк та Юрій Дружич. 

Освятив приміщення місцевий парох о.Володимир Ковалевський. Від імені голови Львівської ОДА з вітальним словом виступила директор департаменту агропромислового розвитку Наталія Хмиз. Вона подякувала керівництву ТзОВ, які закладають основи на благо економіки рідного краю та українського споживача, побажала їм плідної праці та успішного розвитку.DSCN6184


У своєму виступі голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький зазначив, що Стрийщина радо приймає інвесторів, які готові вкласти кошти в її економіку, особливо, якщо це українські інвестори. Добре, що в районі створюються нові робочі місця для людей, які не тільки підвищуватимуть доходи підприємства, але й поповнюватимуть місцевий бюджет,- наголосив керівник району. Після церемонії відкриття та освячення всі присутні оглянули приміщення та ознайомилися з процесом виробництва.

Джерело: https://stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

15.03.2018 17:42