На Стрийщині звітував голова РДА Василь Зубрицький

На Стрийщині звітував голова РДА Василь Зубрицький
Сьогодні, 13 березня, у приміщенні районного Будинку культури відбувся звіт голови Стрийської райдержадміністрації Василя Зубрицького про проведену роботу у 2017 році та основні завдання на 2018 рік за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, голови Стрийської районної ради Романа Козака, депутатів, керівників та представників силових структур, бізнесу, підприємств та організацій, сільських та селищного голів, учасників АТО та членів їх сімей, громадськості, ЗМІ. На початку, за пропозицією голови ЛОДА Олега Синютки, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в АТО.DSCN6136Під час звіту голова райдержадміністрації Василь Зубрицький проаналізував роботу РДА впродовж минулого року з усіх пріоритетних напрямків, які були спрямовані на забезпечення збалансованого соціально-економічного розвитку району, розвитку сільських територій, залученню інвестицій, вирішенню актуальних проблем життєдіяльності району, соціальний захист населення та ін. «В загальному, 2017 рік був доволі сприятливим для Стрийщини у плані виконання соціально-економічних показників, господарський комплекс району працював стабільно»,- підсумував керівник району. Пріоритетними напрямками розвитку району у 2018 році очільник Стрийщини визначив завершення будівництва об’єктів-довгобудів, розпочатих у попередні роки.

По закінченні звіту Василь Зубрицький висловив вдячність керівництву області, депутатам, керівникам місцевих рад, представникам бізнесу, установ, підприємств та організацій району за співпрацю та підтримку в отриманні позитивних результатів роботи у багатьох напрямках господарства району. Про це свідчить те, що Стрийщина була лідером за підсумками 2017 року у рейтингу районів Львівщини. «Тільки при консолідації сил і наполегливості можна досягти успіху та забезпечити стабільний та комплексний розвиток району. Переконаний, що це дасть нам можливість і в подальшому використовувати всі резерви в інтересах жителів нашого району, задля забезпечення належного життєвого рівня населення, позитивних темпів економічного і соціального розвитку Стрийщини», – сказав голова райдержадміністрації Василь Зубрицький, завершуючи свій виступ.

Після звіту голови РДА до нього та виконавчого апарату райдержадміністрації зі словами подяки за щоденну клопітку працю на благо мешканців району та порозуміння з депутатським корпусом районної ради і органами місцевого самоврядування звернувся голова Стрийської районної ради Роман Козак. Він також звернувся з проханням до керівника області за допомогою у вирішенні проблемних питань, що стосуються автоперевезень, відшкодування району коштів за використання надр та питання аеропорту Львів-2, що на території Грабовецької ОТГ.

Дальше учасники зустрічі спілкувались з представниками влади у формі відкритого діалогу. На завершення голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка подякував голові Стрийської РДА за роботу, зазначивши, що йому завжди приємно бути на Стрийщині, бо тут є співпраця, яка дає плідні результати. Щодо загальної політичної ситуації в державі, то він наголосив, що потрібно всім, і кожному зокрема, бути твердими в своїх переконаннях, бачити позитивні результати зробленого, вірити в те, що ми крок за кроком рухаємося вперед. І тоді обов’язково переможемо.

Джерело: https://stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

14.03.2018 13:04