На Дрогобиччині судитимуть голову комісії з питань земельних відносин(ФОТО)

На Дрогобиччині судитимуть голову комісії з питань земельних відносин(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідом
Працівники Управління захисту економіки у Львівській області під процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури та прокуратури області викрили посадовця у хабарництві.

Встановлено, що голова комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури задля власного збагачення організував систему поборів з громадян за вирішення питань щодо виділення земельних ділянок під обслуговування житлового будівництва.

Посадовця викрили у січні цього року під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі вісім тисяч гривень, які були переказані на вказаний ним банківський рахунок.
Прокурор області повідомив зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди) КК України.
Суд відсторонив посадовця від займаної посади, терміном на 2 місяці та обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд в суд.

Зловмиснику загрожує покарання - штраф від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, із спеціальною конфіскацією.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами УЗЕ у Львівській області

МВС України Національна поліція України Департамент захисту економіки Національної поліції України




Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича

14.03.2018 12:32