Запрошуємо на прем'єру українського мультфільму «Руслан і Людмила»!

 NEWS
7 березня в багатьох українських містах у мережі кінотеатрів «Мультиплекс» відбудеться прем'єра українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». У центрі сюжету стрічки – часи королів, лицарів і магії. Дія розгортається в спальному районі Києва – на Троєщині. Руслан – бродячий артист. А Людмила – примхлива, але смілива принцеса. І саме вона впала у око негіднику Чорномору, який хоче продовжити своє життя через любов красуні. Свої голоси головним героям подарувала група «Время и стекло».

«Мережа кінотеатрів «Мультиплекс» вірить в перспективи національного продукту, тому надає активну підтримку українському кіно. 7 березня на екрани виходить український анімаційний фільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». І ми не могли не підключитися до підтримки мультфільму – проводимо рекламну кампанію, заходи в соціальних мережах. Ми постійно проводимо подібні активності і привчаємо глядача до українського продукту», – розповів комерційний директор мережі «Мультиплекс» Віталій Писаренко.
Мультфільм про Руслана і Людмилу обіцяє стати однією з найяскравіших картин українського виробництва за підсумками 2018 року.

Побачити мультфільм можна у таких містах як Черкаси, Чернігів, Дніпр, Харків, Херсон, Хмельницький, Кривий Ріг, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Рівне, Запоріжжя, Житомир.

 NEWS

Джерело: inter.ua/

Категорії: Новости Новости Ровно Новости Житомира Новости Запорожья Новости Кривого Рога Новини Львова Новости Полтавы Новости Харькова Новости Хмельницком Новости Чернигова Новости Херсона Новости Николаева

07.03.2018 11:56