У Червонограді чоловік намагався вчинити крадіжку з церкви

У Червонограді чоловік намагався вчинити крадіжку з церкви
Головне управління Національної поліції у Львівській області
повідомляє, що раніше судимий чоловік проник у храм та намагався викрасти скриньку з пожертвами на лікування хворої дитини.

У Червоноградський відділ поліції 6 березня за допомогою звернувся настоятель одного з храмів міста. Священник повідомив, що у приміщенні церкви невідомий чоловік намагається викрасти скриньку з пожертвами.

На місце події негайно прибули поліцейські і разом з настоятелем та монашкою затримали зловмисника, котрий саме розбив каменем скриньку та намагався витягнути з неї гроші. З’ясувалось, що у скриньці було близько восьмисот гривень, які, за словами настоятеля, громада зібрала для лікування хворої дитини.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 51-річний раніше судимий мешканець Червонограда. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.
Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами Мар’яни Пустової
Червоноградський відділ поліції

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Червонограда

07.03.2018 11:51