На Львівщині відбулися навчання із техніки безпеки на лісозаготівельних підприємствах

На Львівщині відбулися навчання із техніки безпеки на лісозаготівельних підприємствах
У ДП «Жовківський лісгосп» відбулися навчання з техніки безпеки та охорони праці для всієї лісової охорони підприємства, та робітників які працюють на лісозаготівлях.

В межах навчання порушили питання про особливості дотримання законодавства, правил, інструкцій з охорони праці на виробництві, зокрема в лісовій. Детально обговорили дотримання вимог при лісосічних роботах, при навантаженні і перевезенні лісопродукції, а також перевезення працівників до місця виконання робіт.

Окремо було наголошено на правилах охорони праці при гасінні лісових пожеж. Також наголосили на тому, що відповідно до Конституції України «здоров’я, життя людини є найвищою цінністю». А тому, від якісного проведення інструктажів, навчання, правильного організаційно-технічного процесу, дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, вміння надавати першу медичну допомогу, залежить життя та здоров’я працівників.

Присутні зійшлись на думці, що заготівля лісу є одним з найнебезпечніших видів робіт. Тому, дотримання техніки безпеки – це є норма життя.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Жовкви

06.03.2018 11:18