У Дрогобичі поліцейська навчає школярів бойового мистецтва(ФОТО)

У Дрогобичі поліцейська навчає школярів бойового мистецтва(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що інспектор групи реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції Наталія Папіш проводить відкриті уроки «годзю-рю карате» для учнів школи, в якій колись навчалась сама.

Проект залучення школярів до вивчення східного бойового мистецтва стартував з ініціативи керівництва Дрогобицького відділу поліції, а організаторами виступили тренер спортивної секції Сергій Калініченко та інспектор групи реагування патрульної поліції Наталія Папіш. Окрім того, до роботи з дітьми долучились працівники ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції.

Наталія займається цим видом спорту з трьох років і навчалась у школі, де тепер викладає бойове мистецтво дітям. Семінар «годзю–рю карате» стартував на початку місяця, а вже 2 березня відбувся перший відкритий урок. Таких уроків на найближчий тиждень заплановано провести ще три.

Основною метою організаторів навчання є зацікавити дітей східними єдиноборствами, привчити їх до здорового способу життя та виховати ввічливе ставлення один до одного.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький відділ поліції

Національна поліція України МВС України Новини Львів Львівські Новини Lviv Town Hall Drogobych Дрогобич Інфо






Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича

02.03.2018 19:44