Стрийські поліцейські провели заняття з учнями школи-гімназії

Стрийські поліцейські провели заняття з учнями школи-гімназії
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що аби застерегти дітей від небезпеки на дорозі працівники ювенальної превенції Стрийського відділу поліції нагадали школярикам основні правила безпечної поведінки.

Сьогодні, 23 лютого, до Стрийського відділу поліції завітали учні 3 класу школи–гімназії імені митрополита Андрея Шептицького. Зустріч з юними гостями провели працівники ювенальної превенції Лілія Дячишин та Надія Хомин.

«Безпека дорожнього руху залежить від вчинків кожної людини.Дітям дуже важливо вміти поводитися на вулиці, переходити дорогу і знати правила для пішоходів, а бути дисциплінованим пішоходом зовсім неважко. Слід запам’ятати основні правила: кожного разу перед виходом на проїжджу частину зупинитися, аби переконатися у відсутності автомобілів, не вибігати на проїзну частину, переходити дорогу по позначених пішохідних переходах або на зелений сигнал пішохідного світлофора. Якщо ж пішохідний перехід чи світлофо відсутні – вибрати таке місце переходу, звідки дорога добре проглядається з усіх сторін», – зазначила старший лейтенант поліції Лілія Дячишин.

Діти із задоволенням слухали також розповідь інспектора ювенальної превенції Надії Хомин та експерта-криміналіста Юрія Гориславського, роздивлялися валізу, з якою він виїжджає на місце вчинення кримінальних правпорушень, а також амуніцію та спецзасоби, які використовують поліцейські.

Ольга Марцинюк
Стрийський відділ поліції

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия

23.02.2018 17:51