На Стрийщині обговорили проблеми у сфері освіти

На Стрийщині обговорили проблеми у сфері освіти
Сьогодні, 22 лютого, на базі В.Стинавського НВК відбулося засідання проблемного семінару директорів закладів загальної середньої освіти. Розглядаючи питання «Інтегроване навчання – шлях до цілісного сприйняття учнями навколишнього світу», керівники шкіл ознайомилися з можливостями інтеграції навчального матеріалу та взяли активну участь у практикумі «Ментальні карти: технології креативності». Засідання проблемного семінару розпочали учні навчально-виховного комплексу, які привітали гостей та побажали плідної праці. Директор НВК Наталія Король розповіла про навчальний заклад, педагогів, про випускників та школярів, а також провела віртуальну екскурсію.

Наступною до присутніх звернулася завідувач РМК Ірина Сьомачок, яка розповіла про тематичні дні, які об’єднують блоки знань із різних навчальних предметів, та тем навколо однієї проблеми з метою інформаційного та емоційного збагачення сприймання, мислення, почуттів учня. Вона зауважила, що таке навчання забезпечує формування в школярів цілісної картини світу, здатності сприймати предмети і явища різнобічно, системно, емоційно, сприяє поглибленню та розширенню знань учнів, діапазону їх практичного застосування.

На завершення методист методичного кабінету Оксана Васильців опрацювала з директорами закладів освіти питання цілісного сприйняття учнями навколишнього світу.

Джерело: https://stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

22.02.2018 19:03