У Стрийському міському Будинку культури відбувся вечір пам'яті “Герої не вмирають”

У Стрийському міському Будинку культури відбувся вечір пам'яті “Герої не вмирають”
20 лютого, в День Героїв Небесної Сотні, у міському Будинку культури відбувся вечір пам'яті “Герої не вмирають”, який підготували і провели учні та педагоги Стрийської ЗОШ № 3. Вшанувати пам'ять героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули в часі бойових дій в зоні АТО, прийшли представники міської влади, духовенство, родичі та побратими загиблих, учні та вчителі міських шкіл, громадськість Стрия.

Настоятель храму Святих Володимира і Ольги м.Стрия о.Михайло Ільницький, який Словом Божим підтримував учасників Євромайдану у Києві, разом з присутніми у залі помолилися за душі героїв.

Заступник міського голови м.Стрия Роман Волинець закликав молодь пам'ятати героїв, які боролися за волю і незалежність Української держави, бути гідними їхнього подвигу. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні, АТО, усіх, хто виборював Україні волю.

Заступник міського голови Стрия Роман Волинець та представник Стрийського об'єднаного міського військового комісаріату майор Ігор Трембач вручили урядову нагороду — медаль ”Орден мужності” ІІІ ступеня батькові нашого земляка світлої пам'яті Володимира Піруса, який загинув під час бойових дій в зоні АТО і нагороджений посмертно.

У виконанні учнів прозвучали тематичні пісні та поезії. Юні аматори сцени виконали хореографічні композиції, приурочені Дню Героїв Небесної Сотні. Присутні у залі переглянули відеофільм присвячений подіям Євромайдану.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

21.02.2018 17:46