На сесії у Стрию затвердили Статут Комунального підприємства “Ринок” в новій редакції та розглянули інше

На сесії у Стрию затвердили Статут Комунального підприємства “Ринок” в новій редакції та розглянули інше
20 лютого цього року відбулася ХІV сесія VІІ демократичного скликання Стрийської міської ради. Відкрив і вів сесію міський голова Стрия Роман Шрамов'ят. Міський голова запропонував присутнім у залі хвилиною мовчання вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні.

З доповіддю “Про виконання Програми економічного та соціального розвитку м.Стрия в 2017р.” виступив міський голова Стрия Роман Шрамов'ят.

Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконкомом Стрийської міської ради у 2017 році та про Програму економічного та соціального розвитку м.Стрия на 2018 рік доповіла начальник відділу економіки Г.Баран.

З інформаціями про виконання міського бюджету за 2017 рік та про внесення змін до показників міського бюджету м.Стрия на 2018 рік виступила начальник фінансового управління Л.Коваль.

Перший заступник міського голови Стрия Р.Маланій виступив з інформаціями про затвердження Статуту Комунального підприємства “Ринок” в новій редакції та про безоплатну передачу відеокамер, серверу та іншого обладнання Стрийському комбінату комунальних підприємств.

На сесії заслухано інформації про виконання міських Програм за 2017 рік та затверджено Програми м.Стрия на 2018-2020 роки. Зокрема, затверджено Програми благоустрою м.Стрий на 2018-2020 роки, “Утримання окремих об'єктів благоустрою”, “Природоохоронних заходів міського значення на 2018-2020 роки”, “Підприємства житлово-комунального господарства”, “Водопровідно-каналізаційне господарство”, “Капітальний ремонт житлового фонду”, “Енергозбереження для населення м.Стрия на 2017-2020 роки”, Проведення заходів із землеустрою на 2018 рік, “Духовність врятує світ” на 2018 рік, “Підтримка видавництва книг, інформаційних видань, брошур на 2018 рік”, “Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення на 2018 рік”, “Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників війни та інших громадських організацій на 2018 рік”, “Підтримка учасників антитерористичної операції та членів їх сімей - жителів м.Стрия на 2018 рік”, Покращення стану забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактики злочинності в місті Стрию на 2018 рік, забезпечення ефективної діяльності Стрийського об'єднаного міського комісаріату на 2018 рік, “Доступні якісні ліки” та інші.

Сесія розглянула питання “Про надання дозволу на розроблення детальних планів території в м. Стрию”, “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду, власність, постійне користування, технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки”, “Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації” та інші.

Депутати підтримали звернення Стрийської міської ради до Президента України та Кабінету міністрів України, запропоноване А.Поврозником, звернення Стрийської міської ради до дочірнього підприємства “Львівський облавтодор” відкритого акціонерного товариства “Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України”, голови ЛОДА О.Синютки для вжиття заходів щодо забезпечення безпеки руху на обїзній дорозі м.Стрий (дорога державного значення Київ-Чоп), запропоноване В.Дейнегою та про використання прапора національно-визвольної боротьби, яке запропонував В.Лоїш.

У різному виступили депутати Стрийської міської ради А.Поврозник, Р.Готь, В.Кам'янка, О.Филик, Я.Михайлюк.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

21.02.2018 17:43