Стрийські бадмінтоністи взяли участь у командних змаганнях з бадмінтону

Стрийські бадмінтоністи взяли участь у командних змаганнях з бадмінтону
17 лютого 2018 року стрийські бадмінтоністи взяли участь у командних змаганнях з бадмінтону у рамках ХХVІІ обласних комплексних Ігор Львівщини серед збірних команд районів області, міст обласного значення та ОТГ, за програмою: ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини, ХІ обласних ігор ветеранів спорту та VI спортивних ігор серед людей з інвалідністю.

У змаганнях взяли участь 49 команд, серед яких у категорії «дорослі» - 26 команд, у категорії «ветерани» - 18 команд та 5 команд у категорії «люди з інвалідністю». Загалом у змаганнях прийняло участь 142 осіб.

У категорії «дорослі» стрияни посіли 3 місце (Андрій Мерчук, Соломія Демків, Олег Медюх). У категорії «ветерани» команда м.Стрия (Олег Курах, Геннадій Карвацьких, Світлана Волкова) отримали срібло.

Усі переможці та призери були нагородження кубками. медалями та грамотами від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відділ молоді та спорту Стрийського міськвиконкому вітає спортсменів міста із здобутим результатом та висловлює вдячність клубу бадмінтоністів м.Стрия.

Змагання з бадмінтону

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

21.02.2018 17:38