У Стрию виділять кошти на будівництво волейбольних майданчиків

У Стрию виділять кошти на будівництво волейбольних майданчиків
На сесії міської ради, затверджено кошти на будівництво волейбольних майданчиків для дітей ДЮСШ м.Стрия! Петицію за будівництво майданчиків з волейболу пляжного на території 10-ї школи створили 27 листопада 2016-го року за ініціативи тренера з волейболу Миколи Столярського. Це перша петиція у нашому місті яка набрала необхідну кількість підписів і отримала позитивну відповідь від міського голови. І хоча не просто було переконати міську владу у необхідності створення цього об'єкту в нашому місті, все ж таки завдяки активній позиції громадськості, тренерів та депутатів міської ради, вдалося довести доцільність цього проекту. А це говорить про те, що при бажанні громади, волі керівництва містом та небайдужості депутатів любий проект реально втілити у життя! Головне не втрачати надії, не складати руки і боротися за намічені цілі!
Висловлюємо вдячність всім мешканцям міста що долучилися до підписання нашої петиції і підтримку у її реалізації. Міській владі за розуміння важливості розширення спортивно-оздоровчої інфраструктури міста. Депутатам від Об'єднання "Самопоміч" - Стрий Андрій Стасів, Андрій Поврозник, Irena Shandra, Igor Pastushchyn, Іванна Салдан , Василь Дейнега, які з перших днів разом з нами відстоювали створення майданчиків для волейболу пляжного на депутатських комісіях і не були байдужими до майбутнього юнаків та дівчат волейбольної секції ДЮСШ нашого міста!
Ми обіцяємо що докладемо всіх зусиль, і використаємо майданчики для покращення спортивних результатів, для продовження славних волейбольних традицій нашого міста! Наша мета проведення у м.Стрию етапів чемпіонату України, міжнародних змагань і участь наших дітей в Олімпійських Іграх, у програму яких внесений волейбол пляжний!
Стрийська Федерація Волейболу, тренери Микола-Володя Столярський, Роман Кошіль!
Євген Бармінов. 20 лютого 2017 року.

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия

21.02.2018 09:17