У Пустомитівському районі та у Червонограді горіли підвали багатоквартирних будинків

У Пустомитівському районі та у Червонограді горіли підвали багатоквартирних будинків
19 лютого о 13:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Лапаївка на вул. Геофізиків, 7 Пустомитівського району. Пожежа виникла в підвалі двоповерхового багатоквартирного цегляного житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, підвал був заповнений токсичними продуктами горіння. Вогнеборці не гаючи часу приступили до ліквідації пожежі. О 13:40 пожежу вдалось локалізувати, та о 13:42 ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Цього ж дня о 21:49 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Червоноград на вул. Мазепи, 16 в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику було негайно направлено пожежно-рятувальний підрозділ державної пожежно-рятувальної частини № 33 м. Червоноград. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання. Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Пожежу локалізували о 22:14 та ліквідували о 22:36 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

Внаслідок подій ніхто не постраждав. Причина займань встановлюється.

Джерело: lviv.dsns.gov.ua

Категорії: Новини Червонограда

20.02.2018 11:16