Відбулися громадські слухання щодо тарифів транспортних послуг на міських автобусних маршрутах загального користування у Стрию

Відбулися громадські слухання щодо тарифів транспортних послуг на міських автобусних маршрутах загального користування у Стрию
13 лютого 2018 року в приміщенні Народного дому з ініціативи ГО «Стрийський майдан», НВР «Правий сектор Стрийщини», ГФ «Стрийська сотня «Січові Стрільці» були проведені громадські слухання щодо наміру погодження тарифів транспортних послуг на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Стрию.

Директор ТзОВ «Стрийське АТП» Михайло Зіник виступив з обгрунтуванням підвищення тарифів до 5-6 гривень для проїзду в автобусах їхнього підприємства по місту. Після цього він відповів на численні запитання присутніх. Перший заступник міського голови Роман Маланій озвучив інформацію стосовно стану фінансування АТП щодо компенсації за пільговий проїзд в міському транспорті загального користування і також відповів на запитання.

Своїми думками про доцільність підвищення тарифів поділилися головуюча зібрання, керівник ГО «Стрийський майдан» Іванна Орихівська, депутати міської ради Андрій Поврозник та Іван Пошивак, громадські активісти Олена Хромець, Зеновій Василів та Сергій Пейко, ветеран Євромайдану та АТО Василь Бичко, директор станції юних техніків Ігор Сафіяник, заступник міського голови Роман Волинець, заступник начальника Стрийського ВП ГУНП у Львівській області Ігор Вовк.

Було показано відео із засідання постійних депутатських комісій про запрошення депутатів міської ради на дану зустріч та про те, чи сталися зміни від попередніх громадських слухань щодо транспортних послуг.

Одноголосно учасниками громадських слухань було прийнято рішення про збереження діючого тарифу в 4 грн. та безоплатний проїзд пенсіонерів на маршрутах загального користування, які обслуговуються автобусами ТзОВ «Стрийське АТП» в м. Стрию.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

15.02.2018 13:05