На Львівщині розпочали навчальні семінари із впровадження аграрних розписок

На Львівщині розпочали навчальні семінари із впровадження аграрних розписок
З 24 січня департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА розпочав проведення навчальних семінарів у районах Львівської області з питань підтримки аграрного сектору економіки та реалізації проекту із впровадження аграрних розписок.

Такий семінар вже провели у Жидачівському районі. Зокрема, заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації – начальник управління Людмила Гончаренко спільно з консультантами міжнародної фінансової корпорації (IFC) ознайомила аграріїв із обсягами та механізмами підтримки з державного та обласного бюджетів у 2018 році.

Окрім цього, аграріям роз’яснили механізм роботи аграрних розписок, як одного з інструментів додаткового фінансового ресурсу на придбання матеріально-технічних цінностей, а також вигоди для аграріїв, підприємств-постачальників, банківських установ та кредитних спілок.

Зазначимо, що у 2018 році на підтримку аграрного сектору економіки з державного бюджету виділили 6,3 млрд грн, з обласного бюджету на реалізацію Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області – 19,6 млн грн.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новости Новини Львова Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

25.01.2018 17:54