«День Соборності» в державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)»


Щорічно 22 січня українці відзначають День соборності своєї держави. Це державне свято символізує єдність українських земель та відзначається щорічно, починаючи з 1999 року, відповідно до указу президента України.

Отже, з метою виховання у засуджених та неповнолітніх ув’язнених почуття патріотизму, прищеплення поваги до держави, її законів, культури та традицій, в державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» був організований ряд інформаційно-просвітницьких заходів, а саме: для засуджених відділення соціально-психологічної служби проведені тематичні виступи, лекції та перегляд документального фільму «Акт Злуки України 22 січня 1919 року». Засуджені зацікавлено обговорювали факти та події про які розповідалося у фільмі.

Для неповнолітніх ув’язнених за участю педагогічного колективу Бахмутської вечірньої (змінної) школи ІІ-ІІІ ступенів № 1 та співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи був підготовлений лекційний екскурс на тему: «Ми – діти твої, Україно!» по історії виникнення свята та традиціям його відзначання в усі часи існування країни. Неповнолітні приймали активну участь у проведенні даного заходу, кожний охочий міг задати питання та отримати відповідь на зацікавлені теми.

З цією урочистою датою заступником начальника установи соціально – виховної та психологічної роботи Євгеном Динником пролунало привітання в якому він зазначив, що: «Виховувати в людині патріота необхідно з дитинства. Кожний громадянин має знати та пам’ятати найважливіші дати з історії творення його держави».

Заступник начальника з СВПР

Бахмутської УВП (№6)

підполковник внутрішньої служби



Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

22.01.2018 09:09