Поліцейські просять зголоситися очевидців ДТП у місті Броди, внаслідок якої постраждав пішохід

Поліцейські просять зголоситися очевидців ДТП у місті Броди, внаслідок якої постраждав пішохід
Зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що
у Бродівське відділення поліції 15 січня о 17.50 надійшло повідомлення про те, що на дорозі по вулиці Гончарській лежить чоловік.

Поблизу проїзної частини дороги із тілесними ушкодженнями було виявлено 56-річного місцевого мешканця, який постраждав внаслідок наїзду невідомого автомобіля.

Чоловіка госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма грудної клітки, перелом двох ребер, тупа травма живота, відкритий перелом двох нижніх кінцівок, травматичний шок».

Поліцейські встановлюють особу водія, який травмував пішохода, а також його місцезнаходження, з’ясовують обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Правоохоронці звертаються до очевидців автопригоди – зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Бродів

16.01.2018 12:22