50 першокурсників Донецького юридичного інституту отримали спеціальні жетони


Ознаку належності до системи МВС України в урочистій обстановці вручили курсантам начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин та ректор ДЮІ Віктор Бесчастний. Крім того, майбутніх правоохоронців вітали представники мерії, керівництво військової частини 3057, батьки, а подарунком від поліції став виступ поліцейського оркестру.
Рівняння на прапор Донецького юридичного інституту та виконання Державного гімну України – так розпочалися урочистості з нагоди вручення спеціальних жетонів першокурсникам навчального закладу, які 12 жовтня присягнули на вірність українському народові.
50 курсантів у важкий для Донеччини зокрема та для країни в цілому час прийняли мужнє рішення вірно та самовіддано служити та захищати українців і сьогодні наближають досягнення своєї мети.
Майбутніх поліцейських привітали з врученням ознаки очільник поліції Донеччини Микола Семенишин, голова Донецької обласної організації ветеранів МВС Олександр Рекун, заступник міського голови Ярослав Хотнянський, ректор ДЮІ Віктор Бесчастний.




Відділ комунікації поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

15.12.2017 12:30