На Сколівщині названо переможець екологічного конкурсу «Збережемо ліси Львівщини для нащадків»

На Сколівщині названо переможець екологічного конкурсу «Збережемо ліси Львівщини для нащадків»
Сьогодні, 14 грудня, у межах зльоту учнівських лісництв відбулось нагородження переможців двох екологічних конкурсів: «Збережемо ліси для нащадків» та «Життя без сміття-2017». Переможці та учасники конкурсів отримали мірні вилки, мультимедійний проектор, ноутбук, цінні подарунки, матеріали для покращення матеріально-технічної бази та інформаційно-методичну літературу. Конкурс «Збережемо ліси Львівщини для нащадків» розпочався іще 1 квітня, а участь в ньому взяли представники 32 учнівських лісництв. Відтак, перемогу здобуло лісництво Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сколівського району.
«Подібні конкурси дають змогу молоді з усіх куточків Львівщини долучитись до справи збереження однієї із найбільших цінностей області – лісів. Мета таких заходів – донести до суспільства ідею про необхідність дбайливого ставлення до природи та пропагування екологічної культури», - зазначив начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу Львівської ОДА Андрій Сенюк.
Окрім того, відзначили і трьох призерів конкурсу «Життя без сміття-2017». Конкурс був присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки, а до участі було подано 44 екологічні проекти.

Джерело: skole-rda.gov.ua

Категорії: Новини Сколе

14.12.2017 20:44