Керівник поліції Маріуполя Микола Побойний презентував представникам громади проект «Безпечний будинок»


Першим новий проект стартував в Маріуполі, де на багатоповерхових будинках вже встановлено 52 відеокамери. Під час презентації начальник Центрального відділу поліції Микола Побойний і представники комітетів самоорганізації населення та обєднань співвласників багатоквартирних будинків обговорили питання взаємодії поліції та громади, а також проблеми, з якими стикаються місцеві мешканці.

Проект «Безпечний будинок» передбачає суттєве посилення співпраці поліції та громади. Головна мета – спільна робота за участі мешканців будинків приватних господарств, поліції та місцевої влади, аби допомогти людям захистити себе та свою власність, попередити правопорушення та поліпшити умови проживання за допомогою підвищення безпеки.

Помічниками у цьому є відеокамери. За місяць у Маріуполі їх встановлено 52. Камери для відеоспостереження встановлюються за рахунок ОСББ за підтримки місцевих райадміністрацій. Під час представлення проекту була продемонстрована робота відеокамер в онлайн - режимі.

«Після встановлення камер на подвір’ї будинків перестали порушувати громадський порядок, стало спокійніше і безпечніше», - зазначають голови ОСМДД.

Також перед громадою відзвітував начальник підрозділу дільничних офіцерів маріупольської поліції Сергій Ясир, який розповів про проведену роботу по зверненням і заявам представників ОСББ та КСН. Під час обговорення було піднято питання відтворення поліцейських станцій в районах для відновлення роботи дільничних офіцерів поліції з населенням на місцях.

На завершення зустрічі правоохоронці запропонували громадськості перевірити разом з ними, представниками адміністрації торгові точки, де реалізують спиртне і щодо яких надходять постійні скарги.






Центральний відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

14.12.2017 15:43