На Сколівщині невідомий водій збив пішохода

На Сколівщині невідомий водій збив пішохода
Департамент з питань цивільного захисту повідомляє, що 6 грудня о 21:30 на сільській автодорозі в с. Корчин, Сколівського району невстановлений водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода - чоловіка віком 60-65 років, який від отриманих травм помер на місці ДТП. Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Головне управління Національної поліції у Львівській області звертається до свідків:

Допоможіть встановити обставини ДТП, у якій загинув пішохід

Прохання до очевидців автопригоди – зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 грудня близько 21.30 в селі Корчин у Сколівському районі.

Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, чоловіка віком 60-65 років, після чого покинув місце події.

Від отриманих травм пішохід помер.

Поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка, а також водія-втікача та його місцезнаходження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Прохання до усіх, хто може допомогти у розслідуванні смертельної ДТП, – зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Сколе

07.12.2017 09:45