В с. Малехів на Жовківщині сталася пожежа в торгівельному павільйоні(ФОТО)

В с. Малехів на Жовківщині сталася пожежа в торгівельному павільйоні(ФОТО)
5 грудня о 16:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Малехів на вул. Галицька, 14«а» Жовківського району в двоповерховому торгівельному павільйоні. Займання виникло на 2-му поверсі у приміщенні магазину, розміром 10×9 м.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи 3 та 1 ДПРЧ м. Львова, НПРЧ ЛДУ БЖД, Загону технічної служби ДСНС України та оперативно - координаційний центр.

Продавці магазину до прибуття вогнеборців намагалися самотужки ліквідувати горіння за допомогою вогнегасників.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Фахівці ДСНС запобігли подальшому поширенню вогню й врятували від згорання 2 сусідні торгові павільйони.

Силами рятувальників пожежу локалізували о 16:56 і ліквідували в складі 3-х ланок газодимозахисної служби о 17:02. Вогнем знищено другий поверх будівлі на площі 90 кв.м, офісне приладдя на площі 10 кв.м, 4 металопластикові вікна, три комп’ютери, матеріали для виготовлення продукції на площі 50 кв.м, кондиціонер, мікрохвильова піч, дві камери спостереження.

До ліквідації пожежі залучили 29 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Обставини події встановлюються. Внаслідок події ніхто не постраждав.








Джерело: lviv.dsns.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Жовкви

06.12.2017 09:34