Через сильний вітер та дощ у Житомирській області без світла залишилися 7 населених пунктів

Через сильний вітер та дощ у Житомирській області без світла залишилися 7 населених пунктів
Унаслідок складних погодних умов вночі, 1 грудня, без електропостачання залишилось 7 населених пунктів у Житомирській області.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

«Станом на 1.12.2017 року внаслідок складних погодних умов, сильний вітер та дощ, без електропостачання залишилось 7 населених пунктів області. У Малинському районі -3, Овруцькому -2, Ружинському -1 та Коростенському -1», - сказали у прес-службі ДСНС у Житомисрькій області.

Також за інформацією управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА, впродовж доби, що минула, на території області зареєстровано 9 небезпечних подій. З них: 7 пожеж та 2 випадки виявлення боєприпасів часів минулої війни.

«Пожежі виникли у містах Житомирі, Малині, в селищі Романів та в селі Сокільча Попільнянського району. Виявлено неподалік сіл Підгородне та Скраглівка Бердичівського району мінометну міну та артилерійський снаряд», - повідомили в управлінні ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, шляховики попереджають водіїв про ускладнення погодних умов у вихідні на території Житомирської області.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира Новости Коростени

01.12.2017 12:07