У Миколаївському районі та біля Львова перекинулися дві автівки(ФОТО)

У Миколаївському районі та біля Львова перекинулися дві автівки(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що одна автопригода сталася неподалік обласного центру, інша – на території Миколаївського району.

В Шевченківський відділ поліції 20 листопада надійшла інформація про ДТП, яке сталося на автодорозі між Львовом та селищем Брюховичі.

Працівники поліції попередньо встановили, що близько 01.30 водій автомобіля «КІА Соренто», 21-річний місцевий мешканець, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, де легковик перекинувся. Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні з політравмою.

Того ж дня о 05.06 потрапив у кювет та перекинувся ще один транспортний засіб – автомобіль «Шкода Октавіа», за кермом якого знаходилась 55-річна стриянка. Подія сталася у Миколаївському районі на автодорозі Київ – Чоп біля повороту на село Острів. У результаті ДТП жінка отримала забій грудної клітки та була доставлена до лікарні.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, слідство триває.
Відділ комунікації поліції Львівської області





Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Миколаєва

21.11.2017 16:19