Голосуйте за проект Стрий — місто магнолій

Голосуйте за проект Стрий — місто магнолій
Автор проекта: Стрий — місто магнолій
Номинации:
Розвиток територій

Про проект:

Стрий — місто магнолій, це місто подібно до Ужгорода з сакурами, до Тунелю кохання в Клевані, до Долини Нарцисів на Закарпатті та інших міст, які ваблять цвітінням квітів та красою природи. В місті були сторічні магнолії, які були символом міста і які квітнуть до сьогодні. Щоб перетворити Стрий в місто магнолій мешканці передавали виклик посадити дерево через Green challenge, садили іменні магнолії біля шкіл та садочків, висадили Алею магнолій та садять і далі магнолії біля пам’ятних місць.

Актуальність проекту

Місто відоме тим, що саме тут вперше підняли прапор в Україні, місто має свої архітектурні пам’ятки та цікаву історію. Проте тут немає туристів. Створення міста магнолій започаткувало б рух туристів та згуртувало б мешканців навколо розвитку міста.

Мета та завдання проекту

Ціль — популяризувати ідею міста магнолій серед мешканців міста та вихідців Стрия, які пам’ятають цвітіння сторічних магнолій, розробити логотип “Стрий — місто магнолій”, висадити магнолії біля відомих пам’яток в місті, біля дошкільних та навчальних закладів та закласти майбутнє садіння через створення “школки” (розсадника магнолій) на базі станції юних натуралістів.

Посилання на сторінку в інтернеті

Джерело: awards.org.ua

Категорії: Новини Стрия

20.11.2017 11:28