В центрі Житомира після конфлікту водіїв лунали постріли, патрульним не вдалося знайти дебоширів

В центрі Житомира після конфлікту водіїв лунали постріли, патрульним не вдалося знайти дебоширів
16 листопада близько 21:00 у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській лунали постріли.

Про це Житомир.info повідомив читач Олексій.

«Близько 21:00 я сідав на маршрутку навпроти «автодора» по вулиці Великій Бердичівській. Побачив як на дорозі стояли два автомобілі: «Лада» та «беха», водії між собою поконфліктували. Потім посідали до своїх автівок та водій однієї з них вистрілив в напрямку другого автомобіля», - розповів читач.

У прес-службі патрульної поліції 17 листопада Житомир.info інформацію про те, що копи отримали виклик «про постріл» підтвердили.

«Вчора, за інформацією патрульних, відбувся конфлікт між двома чоловіками, по факту, вони були водії автомобілів. Один автомобіль був іномаркою, Hatchback, а інший – нашого вітчизняного виробництва «Копійка». Чоловіки, як повідомив заявник, водій таксі, поконфліктували між собою, після чого водій іномарки сів до свого автомобіля, інший до свого. Той що керував «Копійкою» здійснив ніби постріл з пістолету по автомобілю. Чи це точно пістолет, і який саме був – не відомо, тому що, коли прибули патрульні поліцейські, вони здійснили огляд території, і ніяких гільз виявлено не було. Хотіли опитати заявника, але він відмовився, посилаючись на те, що має багато роботи. В результаті чого здійснили пошуки автомобілів, однак не знайшли: один поїхав в сторону площі, інший – в сторону Бульвару, тобто вони роз’їхалися», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Миру, поблизу магазину, відбувається стрільба. Як з’ясували згодом поліцейські, чоловік вирішив випробувати зброю та двічі вистрілив.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

17.11.2017 16:28