За рік у Житомирській області на 34 тисячі збільшилася кількість домогосподарств, яким призначили субсидії

За рік у Житомирській області на 34 тисячі збільшилася кількість домогосподарств, яким призначили субсидії
На Житомирщині отримують субсидію 255,6 тис. домогосподарств, що становить 54% від усіх домогосподарств області. Це на 34,9 тис. домогосподарств більше, ніж у цьому ж періоді 2016 року.

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«Для отримання житлової субсидії достатньо подати до органів соціального захисту населення заяву та декларацію про доходи. Субсидія розраховується, виходячи з доходу зареєстрованих у будинку (квартирі) осіб і оформлюється на будь-кого з членів сім’ї. Наявність заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги не впливає на визначення права на призначення субсидії. Громадянам, яким один раз вже призначено субсидію на житлово-комунальні послуги, далі призначається соцзахистом автоматично (крім випадків, коли відбуваються зміни у складі сім'ї або здійснено покупку товару чи послуги на суму, яка перевищує 50 тис. грн.)», - зазначає департамент.

Як повідомляв Житомир.info, у січні–вересні 2017 року за отриманням субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 314,4 тис. домогосподарств Житомирської області, що на 44,2% більше, ніж у відповідному періоді 2016 року.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

17.11.2017 13:42