У Бродах поліцейські затримали раніше судимого квартирника

У Бродах поліцейські затримали раніше судимого квартирника
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що викрадені речі правоохоронці у затриманого вилучили, відкрито кримінальне провадження за статтею «крадіжка».

У Бродівське відділення поліції 16 листопада з заявою про крадіжку звернулась 47-річна мешканка одного з сіл району. Як повідомила заявниця, близько 20.45, повернувшись додому, вона виявила, що вхідні двері у квартиру відчинені, речі розкидані, а гроші у сумі сто доларів США та півтори тисячі гривень, а також ювелірні вироби – викрадені.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що злодій проник у квартиру, підібравши ключі до вхідних дверей. Проведеними оперативно-розшуковими заходами також встановлено, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 39-річний мешканець Дрогобича.

Викрадені речі правоохоронці у зловмисника вилучили та затримали його в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших правопорушень.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича Новини Бродів

17.11.2017 13:06