Чому вирубують здорові дерева у Житомирі: акти комісії міської ради

Чому вирубують здорові дерева у Житомирі: акти комісії міської ради
У Житомирі хочуть дозволити видалити чи пересадити 47 зелених насаджень за чотирма адресами.

Відповідний проект рішення виконкому з чотирма додатками опублікований на сайті міської ради 16 листопада.

«Дозволити видалити та видати ордер на видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 11.07.17р. №116, голові координаційної ради Намєсніку С. М. Дозволити видалити та видати ордер на видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 29.08.17р. №152, настоятелю Парафії Божого Милосердя отцю Ярославу Ольшевському, після подання документа про сплату відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, в сумі 6612,00 грн. Дозволити пересадити та видалити і видати ордер на пересаджування та видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 03.10.17р. №170, ТОВ «Житомирпродторг», після подання документа про сплату відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, в сумі 33704,40 грн. Дозволити пересадити та видати ордер на пересаджування зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 10.10.17р. №177, Абатству Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії», - йдеться у проекті рішення.

На Мальованці хочуть зрізати дві ялинки та три туї, які заважають влаштуванню центрального входу до костелу на перехресті вулиць Героїв Пожежних та Святого Йоанна Павла ІІ.

 

Біля нового фонтану на Михайлівські планують видалити 11 дерев на орендованій земельній ділянці, всі дерева знаходяться у задовільному стані, але з них «за зверненням депутатів міської ради» пересадять лише дві «голубі ялини».

 

Вздовж річки Кам’янка біля Богунського мосту хочуть видалити вісім дерев, які заважають реалізації проекту бюджету участі.

 

Жіночий монастир звернувся з пропозицією зрізати 23 кущі, які ускладнюють видимість при виїзді транспорту з провулка Набережного на вулицю Короленка.

 

Як повідомляв Житомир.info, цього року на озеленення центральних вулиць Житомира з міського бюджету виділили 3 млн 24 тис. грн.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

17.11.2017 10:48