У Стрию провели семінар-нараду з питань легалізації виплати заробітної плати

У Стрию провели семінар-нараду з питань легалізації виплати заробітної плати
16 листопада 2017 року .

Відкриваючи семінар-нараду, Р.Волинець подякував організаторам та учасникам за розуміння важливості даного питання - легалізації виплат заробітної плати у нашому місті, наголосив, що семінар проходить у форматі партнерства та діалогу, і, безсумнівно, сприятиме дотриманню чинного трудового законодавства.
[Семінар-нарада з питань легалізації виплати заробітної плати, 16.11.2017р.]

Про підвищення рівня мінімальної заробітної плати та відповідальність (штрафні санкції) за недотримання трудового законодавства, прийняття на роботу та вивільнення працівника, роботу по цивільно-правових угодах доповіла М.Гучко.

Начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Стрийського об’єднаного управління ПФУ у Львівській області О.Шимко проінформувала про встановлені норми зарахування стажу найманим працівникам при нарахуванні заробітної плати нижче мінімальної.

Подання звітності ЄСВ та уникнення платників-мінімізаторів – з такою інформацією виступив начальник відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області М.Яворів.

Про охорону праці у суб’єктів господарювання говорила головний державний інспектор ГУ Держпраці Львівської області О.Кокотко.

На завершення семінару-наради доповідачі відповіли на запитання роботодавців.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

16.11.2017 19:13