У Житомирському районі через два тижні після ДТП мікроавтобус прибрали з траси Київ-Чоп

У Житомирському районі через два тижні після ДТП мікроавтобус прибрали з траси Київ-Чоп
Увечері 13 листопада з траси Київ-Чоп у Житомирському районі прибрали побитий мікроавтобус Fiat, який стояв на дорозі два тижні.

У коментарі Житомир.info керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко сказала, що мікроавтобус забрали на спецмайданчик.

«Перше, дорожньо-транспортна пригода була 2 листопада. Друге, у ній потерпів водій, який зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні. Додаткових досліджень, щодо транспортного засобу, після його огляду експертами і фіксування всіх обставин ДТП, а також визнання водієм своєї вини – не потребувало. Окрім того, транспортний засіб перебував у стані, коли його транспортування було не можливим у зв’язку з блокуванням всіх колес. Для його транспортування необхідна була великогабаритна техніка, яка б дозволила перемістити його на платформу, і таким чином перевезти. Учора, після часткової оплати власником таких послуг, Житомирським відділом поліції його було транспортовано на спецмайданчик за допомогою великогабаритної техніки близько 16-ї години», - розповіла Алла Ващенко.

У соцмережі Facebook житомирянин Володимир опублікував фото, на якому видно, як евакуатор забирає мікроавтобус, а читач Михайло після обіду надіслав фотографію, де можна побачити, що автомобіля на дорозі вже немає.



Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

14.11.2017 16:35