До Маріуполя їде КП Інститут розвитку міст з Вінниці

До Маріуполя їде КП Інститут розвитку міст з Вінниці
11 листопада - 10:00 - 15:30 -
за адресою: Halabuda (вул. Архітектора Нільсена, 60)

Вінниця - зірка українських міст. Вона вже в трете очолює рейтинг всеукраїнський рейтинг міст за якістю життя і послуг за версією опитування соціологічной групи “Рейтинг” та Республіканського інституту.

По версій журналу Фокус, Вінниця - найкраще місто в Україні. За даними агенцій “Євро рейтинг”, Вінниця на третьому місці за рівнем інвестиційної ефективності, одразу після Львова та Києва.

Це лише частина рейтингів, де Вінниця займає топові місця. Як їм це вдається ?

Одну з ключових позицій у процесі розвитку Вінниці займає комунальне підприємство “Інститут розвитку міста”, директорка та члени якої, в рамках семінару, завітають у Маріуполь вже 11 листопада.

Аліна Дяченко, директорка “Інституту розвитку міста” розповість про: міжнародні проекти, учасниками яких є вінницька міська рада, діалог “влада - громада” та стратегію “Вінниця 2020”.

Марія Дружиніна розповість про енегроефективність в інфраструктурних проектах Вінниці та успіхи Вінниці у розбудові громадського транспорту та велоінфраструктури

Вікторія Кравчук, з “Агенцій просторового розвитку”, розповість про залучення громадськісті під час розробки містобудівних рішень

Дізнайтесь про секрети розвитку одного з найкращих міст України з перших вуст!

Зустріч проходитиме за підтримки проекту "Київський діалог"
 NEWS


Категорії: Новини Маріуполя Новости Винницы

07.11.2017 16:19